tisdag 15 juli 2008

som vanligt



när man e en lat sate på bloggen....ja vad resulterar det i jo att man inte orkar dra upp allt som vare de sista dagarna men de finns sånt man inte vill dela med sig av å ifs. Sånt som inte angår alla. Men hur som har helgen vare hur bra som helst. Startade med en snuvning på hanna å roger å de va då en 7 helsikes tur de, vi trallar för de nu. Fredag morgon tog vi iallafall bilen till frösön för att hämta upp vår vän "apan david" för att ta en sväng förbi lillänge å sen hem å fundera vad helgen skulle bjuda oss på. Jo lördagen var redan utstakad men fredags eftermiddagen å kvällen. Jo Dalarna fick det bli, in i duschen för att sedan starta några timmars biltur, när vi hamnat i sveg jo då ändrar vi färdriktning för att åka till Idre, de va ju marknad där i helgen. Ja jag tänker inte gå in på allt men de var helt klart hur bra som helst. Samma lördagen var kanon, mys. Söndag hade vi film maraton med tre riktigt fuckade filmer, fy fan va rat vi hyrde alla tre. Stumpan kom hem vid 17 tiden å hade sagt mamma under helgen. Hon e bra go mitt gryn. Måndag..........luckey monday på lila små :D

Hur som blidde de en stadsresa till badhusparken med fika å lek på lekplatsen för Olivia å Davids jänta Emmy. Olivia stumpan verkligen gillade deras gunga, skratta å tjoa, MYS! Trevligt synd bara att vädet skulle bli mindre bra framåt kvällen men vad gör man då, jo chansar på en till fuckad film....de va den int, mången goda garv. Kanon!


jaja hur som e grabbarna monkeys on the way på enmorgon java innan deras meck. dagen idag blir i tecen a la clean å pappers pyssel.


ha de


Hanna å jag dansar på små lila........ :D

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej har du kommit hem igen?

Hanna sa...

japp eller vart ifrån menar du?

Anonym sa...

till Jämtland?

Anonym sa...

jajjemensan nu e jag på hemmaplan å de e underbart, i love it. hur e de med du? varte bloggen?hanna

Anonym sa...

Den är flyttad.
Du kan titta in på uppdragmamma.blogg.se istället =)
Såg att lill tjejen fyller ett snart! Va kul :-D
Blir de nån tårta ;-)?