fredag 17 april 2009

Barnarbete och Fredag...

...är inte det den bästa dagen på hela veckan, sista innan man får ledigt, fredagsfikat på jobbet, lite fler smil än en måndag, laddning inför de två lediga dagarna. Jo dessa fredagar är underbar, hoppas att denna blir det å.
Igårkväll efter alla måsten å så (ska inte gå in på vad) kom iaf underbara Alex på visit, surrade en hel del om hemsysslor, vilket jobb det innebär och hur mkt tid man egentligen lägger ner på det. Helt otroligt det är ju faktiskt som att ha 2 jobb. Städa, diska, tvätta, underhålla, ok mkt går ju av bara farten men de ska ju ändå läggas tid på, fasen hade man haft lön för det hade jag vare rik, rik som ett troll. Men jag ska absolut inte klaga, jag har ju en underbar dotter som hjälper till, diska hallå det har ju med vatten att göra (undra vem hon brås på, kan någon av hennes förälder vara dykare) hur som där står hon gärna i timmar å grejjar vilket medför att golvet blir skurat på samma gång precis som kläderna som pryder den lilla kroppen, tre flugor i en smäll. Sen om man råks på ha ett papper någon annanstanns än i soporna är hon mkt snabb att titta på mig med stränga ögon för att sedan vandra glatt med det till sopkorgen.

Ja ok ibland kanske kläderna endast är ren på magen, golvet är väl bevattnat och disken mindre hel och kanske inte jätteren heller men papperet det ligger stört säkert i soporna iaf.

Nu är det en vecka kvar till the happening liten semester å gissa om nedräkning och längtan är som en tumlar i skallen på fröken Segersten. JIHAAAAAA

matkustan ulkomaille lomalle

Tjingeling

Inga kommentarer: