fredag 15 maj 2009

Jobbar eftermiddag idag

Fast har lite innan jag ska på it-gården att pyssla med å, suck puck men nu får jag efter ett ryck ta en kort paus. måste få vila planeten lite imellanåt å. Imorgon blir det bastu grillning nere i dammen. Ska sätta oss ikväll jag å bror å surra lite å så om bl a. det. Olivia ska sova över hos momma å moffa, Igår var vi uppe i Torpet å jag å pappa ordnade till gungställningen till lillgumman. Hittade lite gamla leksaker som Petter haft när han var liten, bilar å traktorer å gissa om hon sken som en sol över allt. Efter lek å gungning var det lite fotbollsträning, japp ska börjas i tid, men risken för att bli målis är större för man får ju faktiskt ta bollen med händerna då.
Jo nu har Selma träffat Sofis Viigo för 1:a gången, så med hennes symaskinsläte som skulle försvara gården kom hon snabbt underfund med att hundar ska man inte leka med, nä matte varför kommer det en sådan till Torpet, ja Selma har inte kommit underfund med att hon är en hund ännu, å självklart får inte sånna ligga i dubbelsängen heller, matte säg åt. Skumma Slemla.
Snällaste Alx var förbi en sväng igår å det blev två gäspande tröttisar som satt i soffan, haha ingen av oss var super duper pigg men de får vi råda bot på.

Idag kommer iaf ö-vikarna ner, ni får köra försiktigt BTW.

Nä åter till att göra någon nytta. Ska hojja iväg till itgården vid 12tiden. Tjingeling pling.

Inga kommentarer: