lördag 24 maj 2008

Lördag morgon

Spenderat dagen/kvällen/natten på vackra frösön hemma hos familjen Segersten/Moxell. Lugnt å skönt. Johanna ville få med mig på Afro dans, får se nästa vecka om man vågar sig på något sådant. Vore ju som roligt men men vi får se.
Igår blidde de hämtning därifrån å en lunch date nere på staden, åk så jag trodde jag skulle storkna på de nya Samuraj stället, efter lunch kaffet fick bli domus cafét där givet latte va på beställningen, mummmmms. Fick ett gott skratt då sällskapet hade lite svårt att tro på att personalen inte vare snål när dom serverade espresso utan att denna kopp skall inte vara större en så,,,,då var de ändå en dubbel å. Jaa hur som var de mkt trevligt :)
Storsade på stan ett tag å sen ut till Familjen Westner/Sidén, surra ett tag med R som inte alls var snål på orden ;) Hahahaha Sen blev de kebab hämtning å film afton, mysigt. Underbart lugnt å skönt. Fick meddelande att stumpan va sjuk, feber :( mkt tänder å så på G nu ifs men inge roligt om hon e tussig. Hoppas hon blir bättre å får ta de lugnt, älsklingen min.
Dagen idag måste de ordnas Morsdagspresent, har tyvärr ingen aning om vad men nå ska de väl bli.
Japp de va en snabbis om vad som vare dom sista dagarna....

prupp fis skithög....

Inga kommentarer: