fredag 5 juni 2009

Man får väl anpassa sig efter sitt barn

När man är förälder handlar det hela tiden om att anpassa sitt liv till barnets behov och mående inte tvärt om, tex arbeta tider så att det fungerar med barnomsorgen, i mångt och mycket avstå från ens intressen och liknande, det sociala nätverket stryps åt, vara hemma med röda ögon och sömnbrist när barnet är sjuk fast man önskat vare på jobb, bad en vacker sommardag eller något annat. Men nu finns det människor som gör avkall på de sociala med sitt barn och är totalt oanpassningsbar och formlös efter sina barns behov. Som förälder får man inget annat göra än just anpassa och styra om ens egna planer för att det skall fungera för sin ögonsten. Dagar utan att vrida om ratten finns inte eller är åtminstonne väldigt lätträknade. Det finns miljoners exempel på när en jag känner totalt igonrerat sitt barn för att se till sina egna först å till dig vill jag bara säga: det kommer en dag då allt kommer uppdagas å du får äta upp din sura ost.

Idag blire omstyrning för framtida planer, endel samtal ska göras å sen är bollen i rullning. Imorgon blir det kvarn är det tänkt, Olivia ska sova hos sin Benjamin eller Bemin som hon kallar han och han kommer att komma hit å vara hos oss på söndag då Tomas ska vara i vallokalen hela dagen, kommer bli en lekhelg för småtussarna.
Selma har sovit borta inatt eftersom jag jobbar heldag idag så ska hon kampera med Billy å Ludde. TACK snälla.

Igår var jag istan å uträttade lite ärenden, inhandlade lite inför helgen åxå, bara de nödvändigaste. Sen väl hemma blev det grattining av bästigaste farfar som fyllde 89år i onsdags. Pigg lilla gubbe 89år å snickrar för fullt ännu.
Ska dit på söndag med en digital kamera åt honom. Får ta med gammeldatan å så han får öva, han e verkligen inte brydd å lära sig nå nytt han inte. Verkligen ett bevis på åldern är bara en siffra och ett bevis på hur länge man levt inte hur gammal man är.

Nä nu ska vi göra oss iordning, jobb idag som sagt men först dagis.

TJINGELING

Inga kommentarer: