onsdag 10 september 2008

Det går så bra

Är inne på tredje dagen och idag skulle jag har skippat testmiljön på jobbet å kört på riktigt men det gick å har gått så bra så jag började med det redan igår,,,,duktig va? skryt ;) Så det är bara hålla ångan uppe å köra på. Trivs riktigt bra än så länge iaf, bra folk härlig miljö ja de e nog de man vill ha, ja ok lite mer i lön men de spelar ju ingen roll hur mkt man än tjänar vill man väl ha mer, hur som de e ett jobb, nära med bra tider på. Kan ju inte bli bättre med tanke på stumpan. Dagis å stumpan går fortfarande fin fint, dock har nog separationstårarna börjat trilla när jag lämnar men dom försvinner strax efter dörren stängds, (har tjuvlyssnar med egna vattniga ögon)

Å gott folk.....Ta ansvar! men de kanske är som talesättet, mister man en står de 1000åter, men man ska ta hänsyn till om de e avkomma eller en tillfällig fling......

Nä nu ska jag sätta sprutt. En dag har börjat grytt, en människa har sitt ansvar flytt, men att tro att det skulle sluta på annat vis vore ju nå nytt.

ränderna går aldrig ur......

See you mother fuckers!

Inga kommentarer: