torsdag 29 januari 2009

VABDAG

Japp då var resan avklarad, Gick bra på sjukan även om de inte var de mest trevliga vi gjort. Finns ju roligare saker att va på. Efter det passade vi på att handla lite, var även förbi T&C kontor SIS BIZ å fikade kaffe å bullar, mumma :)
Är nu hemma å i lådan väntade ett paket :) härligt! en mkt fin kjol och ett par vita byxor, passade perfekt å. Undra vem som vill jag ska de? Älskar nya kläder hihi.
Ska hämta ett paket på affären där min svarta kavaj väntar, beställde en likadan för en vecka sedan men den var förstor:( men nu ska en i mindre storlek ha anlänt.
Imorgon är de fredag, och vad tycker man om fredagar, ju de är dom som är de bästa, otroligt härligt med en hel helg att se framemot, denna blir av sorten lugn å skön med massa MYS.

Jo glömde berätta att nu pratas de för fullt ur skruttisens mun, förutom ma ma ma ma (mamma alltså hihi) peppe, goi, bampa, gocka osv har moffa blivit ett ord som är nytt och som sägs rätt ofta. Jo vad säger kissen, vad säger vovven osv är också rätt kul å spännande, hon blir så stolt när hon får beröm, riktigt mallig. Sjunger gör hon med, underbart vackert. Nä nu har jag inte tid mer, see you

tạm biệt

Inga kommentarer: